Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5175
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХомяк, Е.А.-
dc.date.accessioned2016-09-16T12:08:22Z-
dc.date.available2016-09-16T12:08:22Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5175-
dc.description.abstractМета комплесного дослідження: виробити з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна крохмаль, визначити вихід і якість крохмалю за основними показниками. Крохмаль являє собою полімер глюкози (С6Н10О5)n, який утворюється в рослинах і є їх основним резервним вуглеводом. Для його промислового одержання найбільш придатні: картопля, зерна кукурудзи, пшениці, жита та інших крохмалевмісних культур. Для промислового отримання крохмалю в якості сировини використовують рослини, в яких великий вміст крохмалю робить виробництво його економічно обґрунтованим.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectодержання крохмалюen_US
dc.subjectтехнологія одержанню крохмалюen_US
dc.subjectвикористання рослинної сировиниen_US
dc.subjectодержання крохмалю з крохмалевмісних культурen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Homyak.docx13,03 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.