Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Название: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СТРАВИ «ПЕЛЬМЕНІ ВІДВАРНІ» ДЛЯ ВАГІТНИХ З РОЗЛАДАМИ ВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ |
Авторы: | Безкоровайна, К. М. |
Ключевые слова: | захворювання видільної системи людини захворювання серед вагітних кавунове борошно удосконаленої рецептури напівфабрикатів пельменів рецептура стрваи "Пельмені відварні" (з додаванням кавунового борошна) розлади видільної системи лікувально-профілактичне харчування вагітних |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Запальні захворювання видільної системи людини є актуальною проблемою, зокрема серед вагітних, оскільки вони впливають на розвиток плоду. Пельмені відварні є поширеною та улюбленою стравою серед різних верст населення. З метою удосконалення рецептурного складу та технології виготовлення цієї страви пропонується замінити частину пшеничного борошна кавуновим, що надасть можливості покращити стан видільної системи вагітних. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezkorovayna.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.