Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СТРАВИ «ПЕЛЬМЕНІ ВІДВАРНІ» ДЛЯ ВАГІТНИХ З РОЗЛАДАМИ ВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ |
Authors: | Безкоровайна, К. М. |
Keywords: | захворювання видільної системи людини захворювання серед вагітних кавунове борошно удосконаленої рецептури напівфабрикатів пельменів рецептура стрваи "Пельмені відварні" (з додаванням кавунового борошна) розлади видільної системи лікувально-профілактичне харчування вагітних |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Запальні захворювання видільної системи людини є актуальною проблемою, зокрема серед вагітних, оскільки вони впливають на розвиток плоду. Пельмені відварні є поширеною та улюбленою стравою серед різних верст населення. З метою удосконалення рецептурного складу та технології виготовлення цієї страви пропонується замінити частину пшеничного борошна кавуновим, що надасть можливості покращити стан видільної системи вагітних. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bezkorovayna.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.