Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СТРАВИ «ПЕЛЬМЕНІ ВІДВАРНІ» ДЛЯ ВАГІТНИХ З РОЗЛАДАМИ ВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ
Authors: Безкоровайна, К. М.
Keywords: захворювання видільної системи людини
захворювання серед вагітних
кавунове борошно
удосконаленої рецептури напівфабрикатів пельменів
рецептура стрваи "Пельмені відварні" (з додаванням кавунового борошна)
розлади видільної системи
лікувально-профілактичне харчування вагітних
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Запальні захворювання видільної системи людини є актуальною проблемою, зокрема серед вагітних, оскільки вони впливають на розвиток плоду. Пельмені відварні є поширеною та улюбленою стравою серед різних верст населення. З метою удосконалення рецептурного складу та технології виготовлення цієї страви пропонується замінити частину пшеничного борошна кавуновим, що надасть можливості покращити стан видільної системи вагітних.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bezkorovayna.docx12,96 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.