Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безкоровайна, К. М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-15T07:22:48Z | - |
dc.date.available | 2016-09-15T07:22:48Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158 | - |
dc.description.abstract | Запальні захворювання видільної системи людини є актуальною проблемою, зокрема серед вагітних, оскільки вони впливають на розвиток плоду. Пельмені відварні є поширеною та улюбленою стравою серед різних верст населення. З метою удосконалення рецептурного складу та технології виготовлення цієї страви пропонується замінити частину пшеничного борошна кавуновим, що надасть можливості покращити стан видільної системи вагітних. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | захворювання видільної системи людини | en_US |
dc.subject | захворювання серед вагітних | en_US |
dc.subject | кавунове борошно | en_US |
dc.subject | удосконаленої рецептури напівфабрикатів пельменів | en_US |
dc.subject | рецептура стрваи "Пельмені відварні" (з додаванням кавунового борошна) | en_US |
dc.subject | розлади видільної системи | en_US |
dc.subject | лікувально-профілактичне харчування вагітних | en_US |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СТРАВИ «ПЕЛЬМЕНІ ВІДВАРНІ» ДЛЯ ВАГІТНИХ З РОЗЛАДАМИ ВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezkorovayna.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.