Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБезкоровайна, К. М.-
dc.date.accessioned2016-09-15T07:22:48Z-
dc.date.available2016-09-15T07:22:48Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158-
dc.description.abstractЗапальні захворювання видільної системи людини є актуальною проблемою, зокрема серед вагітних, оскільки вони впливають на розвиток плоду. Пельмені відварні є поширеною та улюбленою стравою серед різних верст населення. З метою удосконалення рецептурного складу та технології виготовлення цієї страви пропонується замінити частину пшеничного борошна кавуновим, що надасть можливості покращити стан видільної системи вагітних.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectзахворювання видільної системи людиниen_US
dc.subjectзахворювання серед вагітнихen_US
dc.subjectкавунове борошноen_US
dc.subjectудосконаленої рецептури напівфабрикатів пельменівen_US
dc.subjectрецептура стрваи "Пельмені відварні" (з додаванням кавунового борошна)en_US
dc.subjectрозлади видільної системиen_US
dc.subjectлікувально-профілактичне харчування вагітнихen_US
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СТРАВИ «ПЕЛЬМЕНІ ВІДВАРНІ» ДЛЯ ВАГІТНИХ З РОЗЛАДАМИ ВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezkorovayna.docx12,96 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.