Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158
Назва: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ СТРАВИ «ПЕЛЬМЕНІ ВІДВАРНІ» ДЛЯ ВАГІТНИХ З РОЗЛАДАМИ ВИДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ |
Автори: | Безкоровайна, К. М. |
Ключові слова: | захворювання видільної системи людини захворювання серед вагітних кавунове борошно удосконаленої рецептури напівфабрикатів пельменів рецептура стрваи "Пельмені відварні" (з додаванням кавунового борошна) розлади видільної системи лікувально-профілактичне харчування вагітних |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Запальні захворювання видільної системи людини є актуальною проблемою, зокрема серед вагітних, оскільки вони впливають на розвиток плоду. Пельмені відварні є поширеною та улюбленою стравою серед різних верст населення. З метою удосконалення рецептурного складу та технології виготовлення цієї страви пропонується замінити частину пшеничного борошна кавуновим, що надасть можливості покращити стан видільної системи вагітних. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5158 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezkorovayna.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.