Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Название: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КАВУНОВОГО БОРОШНА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Авторы: Арсеньєва, Я.
Ключевые слова: борошняні вироби зниженої калорійності
кавунове борошно
кавунове борошно у виробництві млинців
млинці функціонального призначення
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Одним з шляхів створення борошняних виробів зниженої калорійності і одночасно підвищеної харчової цінності є використання кавунового борошна. Кавунове борошно виготовляють зі жмиху кавунового насіння, що дозволяє розшири асортимент нетрадиційних видів сировини. В роботі розглянуто застосування кавунового борошна у виробництві млинців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Arsenyeva.docx14,67 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.