Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Title: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КАВУНОВОГО БОРОШНА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Арсеньєва, Я.
Keywords: борошняні вироби зниженої калорійності
кавунове борошно
кавунове борошно у виробництві млинців
млинці функціонального призначення
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Одним з шляхів створення борошняних виробів зниженої калорійності і одночасно підвищеної харчової цінності є використання кавунового борошна. Кавунове борошно виготовляють зі жмиху кавунового насіння, що дозволяє розшири асортимент нетрадиційних видів сировини. В роботі розглянуто застосування кавунового борошна у виробництві млинців.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arsenyeva.docx14,67 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.