Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Title: | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КАВУНОВОГО БОРОШНА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Authors: | Арсеньєва, Я. |
Keywords: | борошняні вироби зниженої калорійності кавунове борошно кавунове борошно у виробництві млинців млинці функціонального призначення |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Одним з шляхів створення борошняних виробів зниженої калорійності і одночасно підвищеної харчової цінності є використання кавунового борошна. Кавунове борошно виготовляють зі жмиху кавунового насіння, що дозволяє розшири асортимент нетрадиційних видів сировини. В роботі розглянуто застосування кавунового борошна у виробництві млинців. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Arsenyeva.docx | 14,67 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.