Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Назва: ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КАВУНОВОГО БОРОШНА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Автори: Арсеньєва, Я.
Ключові слова: борошняні вироби зниженої калорійності
кавунове борошно
кавунове борошно у виробництві млинців
млинці функціонального призначення
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Одним з шляхів створення борошняних виробів зниженої калорійності і одночасно підвищеної харчової цінності є використання кавунового борошна. Кавунове борошно виготовляють зі жмиху кавунового насіння, що дозволяє розшири асортимент нетрадиційних видів сировини. В роботі розглянуто застосування кавунового борошна у виробництві млинців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arsenyeva.docx14,67 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.