Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАрсеньєва, Я.-
dc.date.accessioned2016-09-14T10:43:44Z-
dc.date.available2016-09-14T10:43:44Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153-
dc.description.abstractОдним з шляхів створення борошняних виробів зниженої калорійності і одночасно підвищеної харчової цінності є використання кавунового борошна. Кавунове борошно виготовляють зі жмиху кавунового насіння, що дозволяє розшири асортимент нетрадиційних видів сировини. В роботі розглянуто застосування кавунового борошна у виробництві млинців.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectборошняні вироби зниженої калорійностіen_US
dc.subjectкавунове борошноen_US
dc.subjectкавунове борошно у виробництві млинцівen_US
dc.subjectмлинці функціонального призначенняen_US
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КАВУНОВОГО БОРОШНА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arsenyeva.docx14,67 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.