Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арсеньєва, Я. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-14T10:43:44Z | - |
dc.date.available | 2016-09-14T10:43:44Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5153 | - |
dc.description.abstract | Одним з шляхів створення борошняних виробів зниженої калорійності і одночасно підвищеної харчової цінності є використання кавунового борошна. Кавунове борошно виготовляють зі жмиху кавунового насіння, що дозволяє розшири асортимент нетрадиційних видів сировини. В роботі розглянуто застосування кавунового борошна у виробництві млинців. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | борошняні вироби зниженої калорійності | en_US |
dc.subject | кавунове борошно | en_US |
dc.subject | кавунове борошно у виробництві млинців | en_US |
dc.subject | млинці функціонального призначення | en_US |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КАВУНОВОГО БОРОШНА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ МЛИНЦІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Arsenyeva.docx | 14,67 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.