Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151
Title: | ВДОСКОНАЛЕННЯ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ СОКОВМІЩУЮЧИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Authors: | Жулінська, О.В. |
Keywords: | якість харчових продуктів безпечність харчових продуктів безалкогольні соковміщуючи напої виробництво безалкогольних соковміщуючих напоїв |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Розуміння важливості безпечності та якості харчових продуктів набуває дедалі більшого значення і в Україні. Це зумовлено не тільки успішними кроками України в напрямку вступу до СОТ і узгодженням вітчизняного харчового законодавства з європейським (що було задекларовано вищим керівництвом країни), але, насампе¬ред, вимогами ринку, тобто безпосередніх споживачів продукції. Одним із найважливіших чинників зростання ефективності виробництва є поліпшення якості продукції, що випускається. Фактор якості продукції розцінюється в даний час, як вирішальна умова забезпечення її конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішньому ринках. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zhulinsyka.docx | 13,26 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.