Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151
Title: ВДОСКОНАЛЕННЯ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ СОКОВМІЩУЮЧИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Жулінська, О.В.
Keywords: якість харчових продуктів
безпечність харчових продуктів
безалкогольні соковміщуючи напої
виробництво безалкогольних соковміщуючих напоїв
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Розуміння важливості безпечності та якості харчових продуктів набуває дедалі більшого значення і в Україні. Це зумовлено не тільки успішними кроками України в напрямку вступу до СОТ і узгодженням вітчизняного харчового законодавства з європейським (що було задекларовано вищим керівництвом країни), але, насампе¬ред, вимогами ринку, тобто безпосередніх споживачів продукції. Одним із найважливіших чинників зростання ефективності виробництва є поліпшення якості продукції, що випускається. Фактор якості продукції розцінюється в даний час, як вирішальна умова забезпечення її конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішньому ринках.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhulinsyka.docx13,26 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.