Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жулінська, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-13T09:10:27Z | - |
dc.date.available | 2016-09-13T09:10:27Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151 | - |
dc.description.abstract | Розуміння важливості безпечності та якості харчових продуктів набуває дедалі більшого значення і в Україні. Це зумовлено не тільки успішними кроками України в напрямку вступу до СОТ і узгодженням вітчизняного харчового законодавства з європейським (що було задекларовано вищим керівництвом країни), але, насампе¬ред, вимогами ринку, тобто безпосередніх споживачів продукції. Одним із найважливіших чинників зростання ефективності виробництва є поліпшення якості продукції, що випускається. Фактор якості продукції розцінюється в даний час, як вирішальна умова забезпечення її конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішньому ринках. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | якість харчових продуктів | en_US |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | en_US |
dc.subject | безалкогольні соковміщуючи напої | en_US |
dc.subject | виробництво безалкогольних соковміщуючих напоїв | en_US |
dc.title | ВДОСКОНАЛЕННЯ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ СОКОВМІЩУЮЧИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhulinsyka.docx | 13,26 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.