Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖулінська, О.В.-
dc.date.accessioned2016-09-13T09:10:27Z-
dc.date.available2016-09-13T09:10:27Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5151-
dc.description.abstractРозуміння важливості безпечності та якості харчових продуктів набуває дедалі більшого значення і в Україні. Це зумовлено не тільки успішними кроками України в напрямку вступу до СОТ і узгодженням вітчизняного харчового законодавства з європейським (що було задекларовано вищим керівництвом країни), але, насампе¬ред, вимогами ринку, тобто безпосередніх споживачів продукції. Одним із найважливіших чинників зростання ефективності виробництва є поліпшення якості продукції, що випускається. Фактор якості продукції розцінюється в даний час, як вирішальна умова забезпечення її конкурентоспроможності на внутрішньому та зовнішньому ринках.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectякість харчових продуктівen_US
dc.subjectбезпечність харчових продуктівen_US
dc.subjectбезалкогольні соковміщуючи напоїen_US
dc.subjectвиробництво безалкогольних соковміщуючих напоївen_US
dc.titleВДОСКОНАЛЕННЯ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ СОКОВМІЩУЮЧИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhulinsyka.docx13,26 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.