Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141
Название: МОТИВАЦІЙНО-ЦІЛЬОВІ ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ У СТРУКТУРІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Ключевые слова: індивідуальні якості суб’єкту діяльності
мотиваційно-цільові якості
професійно важливі якості
мотиваційно-цільовы професійно важливы якосты
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Професійно важливі якості – це індивідуальні якості суб’єкту діяльності, які впливають на ефективність діяльності та успішність її оволодіння. Питання розробки системи професійно важливих якостей та здібностей творчої особистості відображені у працях В.Андрєєва, О.Антонової, М.Зіновкіної, М.Кашапова, А.Лука, О.Матюшкіна, В.Моляко, А.Морозова, С.Новосьолова, Н.Посталюк, В.Рибалки, Д.Чернілевського. У структурі професійно важливих якостей вагоме місце займають мотиваційно-цільові якості. Це обумовлено тим, що творча професійна діяльність інженера-технолога щодо розробки та удосконалення харчових продуктів, технологій та обладнання можлива лише за умови наявності стійкої потреби у знаннях, бажанні розширювати науковий та технічний кругозір, прагнення всебічно оволодівати професійними знаннями та творчими уміннями, направленої активності на досягнення конкретних результатів діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5141
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lazareva.docx12,48 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.