Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА |
Авторы: | Гонтар, Т.Б. |
Ключевые слова: | кваліметрична фальсифікація молока розбавлення водою зниження вмісту жиру додавання чужорідних компонентів розкислення прокислого молока кислотність молока титрована кислотність молока |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Молоко містить всі без винятку живильні речовини, необхідні організму людини. Одне з найбільш відмінних і важливих властивостей молока як продукту харчування - його висока біологічна цінність і засвоюваність, завдяки наявності повноцінних білків, молочного жиру, мінеральних речовин, мікроелементів і вітамінів. До приймання допускається молоко, отримане від здорових корів. Молоко повинно бути чистим, без сторонніх, не властивих свіжому молоку присмаків і запахів. За зовнішнім виглядом і консистенції молоко повинно бути однорідною рідиною без осаду і пластівців, що не замороженим, від білого до слабо-жовтого кольору. Воно повинно бути відфільтроване та охолоджене, мати щільність не менш як 1,027 г / см3. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gontar.docx | 13,45 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.