Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА
Authors: Гонтар, Т.Б.
Keywords: кваліметрична фальсифікація молока
розбавлення водою
зниження вмісту жиру
додавання чужорідних компонентів
розкислення прокислого молока
кислотність молока
титрована кислотність молока
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Молоко містить всі без винятку живильні речовини, необхідні організму людини. Одне з найбільш відмінних і важливих властивостей молока як продукту харчування - його висока біологічна цінність і засвоюваність, завдяки наявності повноцінних білків, молочного жиру, мінеральних речовин, мікроелементів і вітамінів. До приймання допускається молоко, отримане від здорових корів. Молоко повинно бути чистим, без сторонніх, не властивих свіжому молоку присмаків і запахів. За зовнішнім виглядом і консистенції молоко повинно бути однорідною рідиною без осаду і пластівців, що не замороженим, від білого до слабо-жовтого кольору. Воно повинно бути відфільтроване та охолоджене, мати щільність не менш як 1,027 г / см3.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gontar.docx13,45 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.