Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА
Автори: Гонтар, Т.Б.
Ключові слова: кваліметрична фальсифікація молока
розбавлення водою
зниження вмісту жиру
додавання чужорідних компонентів
розкислення прокислого молока
кислотність молока
титрована кислотність молока
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Молоко містить всі без винятку живильні речовини, необхідні організму людини. Одне з найбільш відмінних і важливих властивостей молока як продукту харчування - його висока біологічна цінність і засвоюваність, завдяки наявності повноцінних білків, молочного жиру, мінеральних речовин, мікроелементів і вітамінів. До приймання допускається молоко, отримане від здорових корів. Молоко повинно бути чистим, без сторонніх, не властивих свіжому молоку присмаків і запахів. За зовнішнім виглядом і консистенції молоко повинно бути однорідною рідиною без осаду і пластівців, що не замороженим, від білого до слабо-жовтого кольору. Воно повинно бути відфільтроване та охолоджене, мати щільність не менш як 1,027 г / см3.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gontar.docx13,45 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.