Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГонтар, Т.Б.-
dc.date.accessioned2016-09-12T11:09:39Z-
dc.date.available2016-09-12T11:09:39Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136-
dc.description.abstractМолоко містить всі без винятку живильні речовини, необхідні організму людини. Одне з найбільш відмінних і важливих властивостей молока як продукту харчування - його висока біологічна цінність і засвоюваність, завдяки наявності повноцінних білків, молочного жиру, мінеральних речовин, мікроелементів і вітамінів. До приймання допускається молоко, отримане від здорових корів. Молоко повинно бути чистим, без сторонніх, не властивих свіжому молоку присмаків і запахів. За зовнішнім виглядом і консистенції молоко повинно бути однорідною рідиною без осаду і пластівців, що не замороженим, від білого до слабо-жовтого кольору. Воно повинно бути відфільтроване та охолоджене, мати щільність не менш як 1,027 г / см3.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectкваліметрична фальсифікація молокаen_US
dc.subjectрозбавлення водоюen_US
dc.subjectзниження вмісту жируen_US
dc.subjectдодавання чужорідних компонентівen_US
dc.subjectрозкислення прокислого молокаen_US
dc.subjectкислотність молокаen_US
dc.subjectтитрована кислотність молокаen_US
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКАen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gontar.docx13,45 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.