Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гонтар, Т.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-12T11:09:39Z | - |
dc.date.available | 2016-09-12T11:09:39Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5136 | - |
dc.description.abstract | Молоко містить всі без винятку живильні речовини, необхідні організму людини. Одне з найбільш відмінних і важливих властивостей молока як продукту харчування - його висока біологічна цінність і засвоюваність, завдяки наявності повноцінних білків, молочного жиру, мінеральних речовин, мікроелементів і вітамінів. До приймання допускається молоко, отримане від здорових корів. Молоко повинно бути чистим, без сторонніх, не властивих свіжому молоку присмаків і запахів. За зовнішнім виглядом і консистенції молоко повинно бути однорідною рідиною без осаду і пластівців, що не замороженим, від білого до слабо-жовтого кольору. Воно повинно бути відфільтроване та охолоджене, мати щільність не менш як 1,027 г / см3. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | кваліметрична фальсифікація молока | en_US |
dc.subject | розбавлення водою | en_US |
dc.subject | зниження вмісту жиру | en_US |
dc.subject | додавання чужорідних компонентів | en_US |
dc.subject | розкислення прокислого молока | en_US |
dc.subject | кислотність молока | en_US |
dc.subject | титрована кислотність молока | en_US |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ КВАЛІМЕТРИЧНИХ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ МОЛОКА | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gontar.docx | 13,45 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.