Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
Назва: НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ І РОЗРОБКА ПРИНЦИПІВ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Чуйко, А.М.
Чуйко, М.М.
Ключові слова: борошняна продукція
харчові речовини
дефіцит вітамінів, мінералів
борошняні вироби
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день першочерговим завданням зараз є розробка та впровадження у виробництво в необхідних кількостях доступної для різних соціальних та вікових груп населення борошняної продукції високої якості, що дозволить знизити частоту захворювань, обумовлених недостатнім вживанням харчових речовин, подолати наслідки дефіциту вітамінів, мінералів, продовження наукової та організаційної роботи по розробці та реалізації заходів з гармонізації показників якості та безпеки борошняних виробів у відповідності з нормами та рекомендаціями міжнародних організацій. Вельми актуальним сьогодні є також створення концепції формування раціонального асортименту борошняної продукції з якісно новими класифікаційними ознаками її систематизації та розробка й обґрунтування методології управління асортиментним складом борошняних виробів. Для сфери роздрібної торгівлі, що характеризується складним асортиментом товарів, доцільним представляється категорійний підхід до управління його структурою, заснований на принципах формування товарної категорії, управління взаєминами, знання і розуміння потреб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ChuykoChuyko2.docx12,67 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.