Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
Название: НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ І РОЗРОБКА ПРИНЦИПІВ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Авторы: Чуйко, А.М.
Чуйко, М.М.
Ключевые слова: борошняна продукція
харчові речовини
дефіцит вітамінів, мінералів
борошняні вироби
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день першочерговим завданням зараз є розробка та впровадження у виробництво в необхідних кількостях доступної для різних соціальних та вікових груп населення борошняної продукції високої якості, що дозволить знизити частоту захворювань, обумовлених недостатнім вживанням харчових речовин, подолати наслідки дефіциту вітамінів, мінералів, продовження наукової та організаційної роботи по розробці та реалізації заходів з гармонізації показників якості та безпеки борошняних виробів у відповідності з нормами та рекомендаціями міжнародних організацій. Вельми актуальним сьогодні є також створення концепції формування раціонального асортименту борошняної продукції з якісно новими класифікаційними ознаками її систематизації та розробка й обґрунтування методології управління асортиментним складом борошняних виробів. Для сфери роздрібної торгівлі, що характеризується складним асортиментом товарів, доцільним представляється категорійний підхід до управління його структурою, заснований на принципах формування товарної категорії, управління взаєминами, знання і розуміння потреб.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ChuykoChuyko2.docx12,67 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.