Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
Title: НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ І РОЗРОБКА ПРИНЦИПІВ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Authors: Чуйко, А.М.
Чуйко, М.М.
Keywords: борошняна продукція
харчові речовини
дефіцит вітамінів, мінералів
борошняні вироби
Issue Date: Sep-2016
Abstract: На сьогоднішній день першочерговим завданням зараз є розробка та впровадження у виробництво в необхідних кількостях доступної для різних соціальних та вікових груп населення борошняної продукції високої якості, що дозволить знизити частоту захворювань, обумовлених недостатнім вживанням харчових речовин, подолати наслідки дефіциту вітамінів, мінералів, продовження наукової та організаційної роботи по розробці та реалізації заходів з гармонізації показників якості та безпеки борошняних виробів у відповідності з нормами та рекомендаціями міжнародних організацій. Вельми актуальним сьогодні є також створення концепції формування раціонального асортименту борошняної продукції з якісно новими класифікаційними ознаками її систематизації та розробка й обґрунтування методології управління асортиментним складом борошняних виробів. Для сфери роздрібної торгівлі, що характеризується складним асортиментом товарів, доцільним представляється категорійний підхід до управління його структурою, заснований на принципах формування товарної категорії, управління взаєминами, знання і розуміння потреб.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5134
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ChuykoChuyko2.docx12,67 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.