Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5133
Title: | РОЗРОБКА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ТА ЕФЕКТИВНИХ ПРИНЦИПІВ ПОЗИЦІОНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВІТЧИЗНЯНОМУ РИНКУ |
Authors: | Чуйко, А.М. Чуйко, М.М. |
Keywords: | функціональні харчові продукти інноваційні підходи виробництва інновації виробників і торговельних підприємств інноваційні функціональні продукти харчування |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | При розробці заходів з підвищення ефективності впровадження нової продукції виходили з того, що функціональні харчові продукти, як нова товарна категорія, вимагають інноваційних підходів на всіх етапах, починаючи з відношення до інновацій виробників і торговельних підприємств і закінчуючи споживачами. Щодо відношення до інновацій виробників і торговельних підприємств, то однією з головних причин, що не дозволяє підприємствам харчової та переробної промисловості активно виробляти функціональні харчові продукти, є відсутність економічної зацікавленості. Інша причина полягає у відсутності організаційних механізмів, що, на наш погляд, залежить від місцевих органів влади, які повинні розробляти програми забезпечення і підтримки здоров'я населення, за рахунок збагачених, в тому числі мікронутрієнтами, продуктів харчування. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5133 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ChuykoChuyko1.docx | 12,88 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.