Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5133
Название: | РОЗРОБКА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ТА ЕФЕКТИВНИХ ПРИНЦИПІВ ПОЗИЦІОНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВІТЧИЗНЯНОМУ РИНКУ |
Авторы: | Чуйко, А.М. Чуйко, М.М. |
Ключевые слова: | функціональні харчові продукти інноваційні підходи виробництва інновації виробників і торговельних підприємств інноваційні функціональні продукти харчування |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | При розробці заходів з підвищення ефективності впровадження нової продукції виходили з того, що функціональні харчові продукти, як нова товарна категорія, вимагають інноваційних підходів на всіх етапах, починаючи з відношення до інновацій виробників і торговельних підприємств і закінчуючи споживачами. Щодо відношення до інновацій виробників і торговельних підприємств, то однією з головних причин, що не дозволяє підприємствам харчової та переробної промисловості активно виробляти функціональні харчові продукти, є відсутність економічної зацікавленості. Інша причина полягає у відсутності організаційних механізмів, що, на наш погляд, залежить від місцевих органів влади, які повинні розробляти програми забезпечення і підтримки здоров'я населення, за рахунок збагачених, в тому числі мікронутрієнтами, продуктів харчування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5133 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ChuykoChuyko1.docx | 12,88 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.