Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129
Title: | ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Authors: | Благий, О.С. |
Keywords: | розробка харчових продуктів впровадження харчових продуктів формування здоровязберігаючої компетентності |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Розробка та впровадження харчових продуктів, що спрямовані на профілактику та відновлення здоров’я споживачів є актуальним завданням майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Тому важливо виявити принципи підготовки майбутніх фахівців в процесі формування здоровязберігаючої компетентності. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Blagiy.docx | 12,85 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.