Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129
Title: ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Authors: Благий, О.С.
Keywords: розробка харчових продуктів
впровадження харчових продуктів
формування здоровязберігаючої компетентності
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Розробка та впровадження харчових продуктів, що спрямовані на профілактику та відновлення здоров’я споживачів є актуальним завданням майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Тому важливо виявити принципи підготовки майбутніх фахівців в процесі формування здоровязберігаючої компетентності.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Blagiy.docx12,85 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.