Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Благий, О.С. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-09-12T06:52:19Z | - |
| dc.date.available | 2016-09-12T06:52:19Z | - |
| dc.date.issued | 2016-09 | - |
| dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129 | - |
| dc.description.abstract | Розробка та впровадження харчових продуктів, що спрямовані на профілактику та відновлення здоров’я споживачів є актуальним завданням майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Тому важливо виявити принципи підготовки майбутніх фахівців в процесі формування здоровязберігаючої компетентності. | en_US |
| dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | розробка харчових продуктів | en_US |
| dc.subject | впровадження харчових продуктів | en_US |
| dc.subject | формування здоровязберігаючої компетентності | en_US |
| dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ | en_US |
| dc.type | Other | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Blagiy.docx | 12,85 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.