Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагий, О.С.-
dc.date.accessioned2016-09-12T06:52:19Z-
dc.date.available2016-09-12T06:52:19Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129-
dc.description.abstractРозробка та впровадження харчових продуктів, що спрямовані на профілактику та відновлення здоров’я споживачів є актуальним завданням майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Тому важливо виявити принципи підготовки майбутніх фахівців в процесі формування здоровязберігаючої компетентності.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectрозробка харчових продуктівen_US
dc.subjectвпровадження харчових продуктівen_US
dc.subjectформування здоровязберігаючої компетентностіen_US
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Blagiy.docx12,85 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.