Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129| Назва: | ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
| Автори: | Благий, О.С. |
| Ключові слова: | розробка харчових продуктів впровадження харчових продуктів формування здоровязберігаючої компетентності |
| Дата публікації: | вер-2016 |
| Короткий огляд (реферат): | Розробка та впровадження харчових продуктів, що спрямовані на профілактику та відновлення здоров’я споживачів є актуальним завданням майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Тому важливо виявити принципи підготовки майбутніх фахівців в процесі формування здоровязберігаючої компетентності. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5129 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Blagiy.docx | 12,85 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.