Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 2) |
Автори: | Александров, О.В. Цихановська, І.В. |
Ключові слова: | харчові продукти жировмісні продукти харчові добавки |
Дата публікації: | сер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Аналіз наукових досліджень і публікацій з питань якості жирів, подовження терміну їх зберігання, їх перетворень при дії кисню і температури показав, що до теперішнього часу дослідження з пошуку добавок, що перешкоджають проходженню окислювальних і деструктивних процесів в жирах продовжуються з наростаючою інтенсивністю. Розвиток промислового виробництва харчових продуктів актуалізує проблеми збереження їх якості та збільшення термінів придатності. Жировмісні продукти піддаються не тільки мікробіологічноому псуванню, в боротьбі з яким допомагають консерванти, але і окисному. Роль захисників харчових жировмісних продуктів від окиснення (і в першу чергу ненасичених жирів) виконують антиоксиданти |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovaStihanovskaya1.docx | 17,54 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.