Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-29T08:24:24Z | - |
dc.date.available | 2016-08-29T08:24:24Z | - |
dc.date.issued | 2016-08 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115 | - |
dc.description.abstract | Аналіз наукових досліджень і публікацій з питань якості жирів, подовження терміну їх зберігання, їх перетворень при дії кисню і температури показав, що до теперішнього часу дослідження з пошуку добавок, що перешкоджають проходженню окислювальних і деструктивних процесів в жирах продовжуються з наростаючою інтенсивністю. Розвиток промислового виробництва харчових продуктів актуалізує проблеми збереження їх якості та збільшення термінів придатності. Жировмісні продукти піддаються не тільки мікробіологічноому псуванню, в боротьбі з яким допомагають консерванти, але і окисному. Роль захисників харчових жировмісних продуктів від окиснення (і в першу чергу ненасичених жирів) виконують антиоксиданти | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | харчові продукти | en_US |
dc.subject | жировмісні продукти | en_US |
dc.subject | харчові добавки | en_US |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 2) | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovaStihanovskaya1.docx | 17,54 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.