Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 2) |
Authors: | Александров, О.В. Цихановська, І.В. |
Keywords: | харчові продукти жировмісні продукти харчові добавки |
Issue Date: | Aug-2016 |
Abstract: | Аналіз наукових досліджень і публікацій з питань якості жирів, подовження терміну їх зберігання, їх перетворень при дії кисню і температури показав, що до теперішнього часу дослідження з пошуку добавок, що перешкоджають проходженню окислювальних і деструктивних процесів в жирах продовжуються з наростаючою інтенсивністю. Розвиток промислового виробництва харчових продуктів актуалізує проблеми збереження їх якості та збільшення термінів придатності. Жировмісні продукти піддаються не тільки мікробіологічноому псуванню, в боротьбі з яким допомагають консерванти, але і окисному. Роль захисників харчових жировмісних продуктів від окиснення (і в першу чергу ненасичених жирів) виконують антиоксиданти |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovaStihanovskaya1.docx | 17,54 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.