Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 2)
Authors: Александров, О.В.
Цихановська, І.В.
Keywords: харчові продукти
жировмісні продукти
харчові добавки
Issue Date: Aug-2016
Abstract: Аналіз наукових досліджень і публікацій з питань якості жирів, подовження терміну їх зберігання, їх перетворень при дії кисню і температури показав, що до теперішнього часу дослідження з пошуку добавок, що перешкоджають проходженню окислювальних і деструктивних процесів в жирах продовжуються з наростаючою інтенсивністю. Розвиток промислового виробництва харчових продуктів актуалізує проблеми збереження їх якості та збільшення термінів придатності. Жировмісні продукти піддаються не тільки мікробіологічноому псуванню, в боротьбі з яким допомагають консерванти, але і окисному. Роль захисників харчових жировмісних продуктів від окиснення (і в першу чергу ненасичених жирів) виконують антиоксиданти
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5115
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AleksandrovaStihanovskaya1.docx17,54 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.