Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5114
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-29T08:18:21Z | - |
dc.date.available | 2016-08-29T08:18:21Z | - |
dc.date.issued | 2016-08 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5114 | - |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день дуже важливим є дослідження якості продуктів харчування, у тому числі, рослинних олій та харчової продукції на їх основі. Для цієї мети використовуються різні фізико-хімічні методи. Дослідження, представлені в статті, стосуються харчових виробництв. Продукти окиснення жирів як твердих, так і рідких – олій, по-перше, суттєво погіршують органолептичні властивості і жирів, і продуктів на їх основі, по-друге, значно знижують фізіологічну цінність (за рахунок окиснення ненасичених жирних кислот, а також супутніх речовин – токоферолів, каротиноїдів). Крім того, продукти окиснення негативно впливають на організм людини, що є небезпечним для здоров'я. В результаті численних досліджень встановлено, що продукти окиснення жирів мають високу хімічну активність. Вони легко засвоюються організмом. Дія на організм продуктів окиснення є згубною: вони затримують процес росту молодого організму та сприяють розвитку злоякісних пухлин і інших захворюваннь. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | якость продуктів харчування | en_US |
dc.subject | дослідження якості продуктів харчування | en_US |
dc.subject | фізико-хімічні методи | en_US |
dc.subject | окиснювальні та термічні перетворення | en_US |
dc.subject | олія-ліпідо-магнетитова суспензія | en_US |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 1) | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovaStihanovskaya.docx | 13,1 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.