Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5083
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-05T07:09:47Z | - |
dc.date.available | 2016-07-05T07:09:47Z | - |
dc.date.issued | 2016-07-05 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5083 | - |
dc.description.abstract | Ten top tips for working with chocolate quality chocolate will often have subtle flavour profiles that can complement the other ingredients in the recipe feature by ruth hinks from cocoa black. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | UIPA | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | chocolate | uk_UK |
dc.subject | working with chocolate | uk_UK |
dc.subject | recipe Ruth Hinks | uk_UK |
dc.title | TEN TOP TIPS FOR WORKING WITH CHOCOLATE | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет МОП) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petrova.docx | 12,13 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.