Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, В.-
dc.date.accessioned2016-07-05T07:09:47Z-
dc.date.available2016-07-05T07:09:47Z-
dc.date.issued2016-07-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/5083-
dc.description.abstractTen top tips for working with chocolate quality chocolate will often have subtle flavour profiles that can complement the other ingredients in the recipe feature by ruth hinks from cocoa black.uk_UK
dc.description.sponsorshipUIPAuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectchocolateuk_UK
dc.subjectworking with chocolateuk_UK
dc.subjectrecipe Ruth Hinksuk_UK
dc.titleTEN TOP TIPS FOR WORKING WITH CHOCOLATEuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет МОП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrova.docx12,13 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.