Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5083
Назва: TEN TOP TIPS FOR WORKING WITH CHOCOLATE
Автори: Петрова, В.
Ключові слова: chocolate
working with chocolate
recipe Ruth Hinks
Дата публікації: 5-лип-2016
Короткий огляд (реферат): Ten top tips for working with chocolate quality chocolate will often have subtle flavour profiles that can complement the other ingredients in the recipe feature by ruth hinks from cocoa black.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/5083
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет МОП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrova.docx12,13 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.