Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4886
Название: СУЧАСНI МАТЕРIАЛИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОЖИВНОЇ ТА СМАЧНОЇ ЇЖІ
Авторы: Ляпунов, О.М.
Ключевые слова: сучасні матеріали
сучасні технології
композиційні матеріали
аерокосмічна промисловость
тітано-алюмінієвий посуд
Дата публикации: 25-мая-2016
Краткий осмотр (реферат): стимулювати використовувати посуд з нових композиційних матеріалів Для аерокосмічної промисловості фірмою ЕДЕЛЬСТАР була розроблена технологія «багатошарове дно». Тришаровий тітано-алюмінієвий посуд забезпе-чує швидке та рівномірне нагрівання, а приготовлені блюда довго не стигнуть. Спеціально розроблена тришарова основа для посуду торгівельної марки іСооk забезпечує м’який рівномірний розподіл тепла. Вона складається з трьох шарів надзвичайно міцно з’єднаного металу, що дозволяє рівномірно розподі-ляти тепло по всій поверхні посудини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4886
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет ІТВО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lyapunov.docx15,04 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.