Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4770
Title: РОЗРОБКА ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ
Authors: Благий, О.С
Keywords: інженер-технолог
харчова галузь
здоров’язберігаюча компетентність
цілепокладання
компетенції
структура
система
Issue Date: 3-Feb-2016
Abstract: Проведено детальний аналіз наявних літературних джерел, що дозволив виділити власну структуру цілепокладання в процесі формування здоров’язберігаючої компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузі. Цілі професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі подано у розрізі знань, умінь, навичок, професійно-важливих якостей та досвіду, спрямованих на збереження, розвиток та оздоровлення організму споживача. У структурі цілепокладання майбутніх інженерів- технологів харчової галузі визначено багатогранну взаємодію усіх її складових, що мають ієрархічну будову
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4770
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf467,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.