Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4770
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благий, О.С | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-03T09:30:40Z | - |
dc.date.available | 2016-02-03T09:30:40Z | - |
dc.date.issued | 2016-02-03 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4770 | - |
dc.description.abstract | Проведено детальний аналіз наявних літературних джерел, що дозволив виділити власну структуру цілепокладання в процесі формування здоров’язберігаючої компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузі. Цілі професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі подано у розрізі знань, умінь, навичок, професійно-важливих якостей та досвіду, спрямованих на збереження, розвиток та оздоровлення організму споживача. У структурі цілепокладання майбутніх інженерів- технологів харчової галузі визначено багатогранну взаємодію усіх її складових, що мають ієрархічну будову | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | інженер-технолог | uk_UK |
dc.subject | харчова галузь | uk_UK |
dc.subject | здоров’язберігаюча компетентність | uk_UK |
dc.subject | цілепокладання | uk_UK |
dc.subject | компетенції | uk_UK |
dc.subject | структура | uk_UK |
dc.subject | система | uk_UK |
dc.title | РОЗРОБКА ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 467,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.