Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4770
Название: РОЗРОБКА ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРА-ТЕХНОЛОГА ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ
Авторы: Благий, О.С
Ключевые слова: інженер-технолог
харчова галузь
здоров’язберігаюча компетентність
цілепокладання
компетенції
структура
система
Дата публикации: 3-фев-2016
Краткий осмотр (реферат): Проведено детальний аналіз наявних літературних джерел, що дозволив виділити власну структуру цілепокладання в процесі формування здоров’язберігаючої компетентності майбутнього інженера-технолога харчової галузі. Цілі професійної підготовки майбутніх фахівців харчової галузі подано у розрізі знань, умінь, навичок, професійно-важливих якостей та досвіду, спрямованих на збереження, розвиток та оздоровлення організму споживача. У структурі цілепокладання майбутніх інженерів- технологів харчової галузі визначено багатогранну взаємодію усіх її складових, що мають ієрархічну будову
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4770
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5.pdf467,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.