Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4759
Назва: Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва
Автори: Шматков, Даніїл Ігорович
Балафендієва, Регіна Заурівна
Ключові слова: шоколад
залишки
оптичний контроль
Дата публікації: 19-лис-2015
Серія/номер: 9;98892
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва включає нагрівання шоколадної маси, дозування шоколаду, відливку його в форми, відстукування в формах, охолодження та формування корпусів шоколадних плиток, вивантаження плиток з форм та обігрів форм, причому після обігріву форм відбувається контроль залишків шоколаду в формах, причому, у випадку перевищення встановлених норм вмісту залишків шоколаду в формах, відбувається їх заміна за допомогою касетних відкидників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4759
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shmatkov_Balafendieva.pdf200,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.