Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4759
Назва: | Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва |
Автори: | Шматков, Даніїл Ігорович Балафендієва, Регіна Заурівна |
Ключові слова: | шоколад залишки оптичний контроль |
Дата публікації: | 19-лис-2015 |
Серія/номер: | 9;98892 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва включає нагрівання шоколадної маси, дозування шоколаду, відливку його в форми, відстукування в формах, охолодження та формування корпусів шоколадних плиток, вивантаження плиток з форм та обігрів форм, причому після обігріву форм відбувається контроль залишків шоколаду в формах, причому, у випадку перевищення встановлених норм вмісту залишків шоколаду в формах, відбувається їх заміна за допомогою касетних відкидників. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4759 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shmatkov_Balafendieva.pdf | 200,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.