Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4759
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШматков, Даніїл Ігорович-
dc.contributor.authorБалафендієва, Регіна Заурівна-
dc.date.accessioned2015-11-19T10:21:38Z-
dc.date.available2015-11-19T10:21:38Z-
dc.date.issued2015-11-19-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4759-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва включає нагрівання шоколадної маси, дозування шоколаду, відливку його в форми, відстукування в формах, охолодження та формування корпусів шоколадних плиток, вивантаження плиток з форм та обігрів форм, причому після обігріву форм відбувається контроль залишків шоколаду в формах, причому, у випадку перевищення встановлених норм вмісту залишків шоколаду в формах, відбувається їх заміна за допомогою касетних відкидників.uk_UK
dc.relation.ispartofseries9;98892-
dc.subjectшоколадuk_UK
dc.subjectзалишкиuk_UK
dc.subjectоптичний контрольuk_UK
dc.titleСпосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництваuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shmatkov_Balafendieva.pdf200,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.