Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4759
Название: Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва
Авторы: Шматков, Даніїл Ігорович
Балафендієва, Регіна Заурівна
Ключевые слова: шоколад
залишки
оптичний контроль
Дата публикации: 19-ноя-2015
Серия/номер: 9;98892
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва включає нагрівання шоколадної маси, дозування шоколаду, відливку його в форми, відстукування в формах, охолодження та формування корпусів шоколадних плиток, вивантаження плиток з форм та обігрів форм, причому після обігріву форм відбувається контроль залишків шоколаду в формах, причому, у випадку перевищення встановлених норм вмісту залишків шоколаду в формах, відбувається їх заміна за допомогою касетних відкидників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4759
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shmatkov_Balafendieva.pdf200,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.