Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4759
Название: | Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва |
Авторы: | Шматков, Даніїл Ігорович Балафендієва, Регіна Заурівна |
Ключевые слова: | шоколад залишки оптичний контроль |
Дата публикации: | 19-ноя-2015 |
Серия/номер: | 9;98892 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення шоколадних плиток на автоматичній лінії виробництва включає нагрівання шоколадної маси, дозування шоколаду, відливку його в форми, відстукування в формах, охолодження та формування корпусів шоколадних плиток, вивантаження плиток з форм та обігрів форм, причому після обігріву форм відбувається контроль залишків шоколаду в формах, причому, у випадку перевищення встановлених норм вмісту залишків шоколаду в формах, відбувається їх заміна за допомогою касетних відкидників. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4759 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shmatkov_Balafendieva.pdf | 200,49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.