Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4653
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДолуда, А.В.-
dc.date.accessioned2015-07-14T11:12:54Z-
dc.date.available2015-07-14T11:12:54Z-
dc.date.issued2015-07-14-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4653-
dc.description.abstractРозглядаючи процес навчання студентів-технологів у ВНЗ як процес здобуття ними знань, вмінь і навичок з дисциплін різного спрямування (гуманітарної та соціально-економічної підготовки, природничо-наукової та професійно-практичної), спостерігаються такі особливості: диференційний підхід, коли студенти опановують окремі дисципліни та отримуються знання, вміння та навички з кожної з них; інтегральний підхід, коли вивчення окремої дисципліни вимагає об’єднання знань та навичок з окремих дисциплін в інтегральні вміння розв’язувати конкретні задачі, виконувати конкретні завдання майбутньої професійної діяльності. На нашу думку, саме урахування другої особливості повинне бути покладено в основу розробки сучасної методики навчання проектуванню підприємств харчової промисловості (ПХП).uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectінтеграція знаньuk_UK
dc.subjectдиференційний підхідuk_UK
dc.subjectінтегральний підхідuk_UK
dc.subjectпроектування підприємствuk_UK
dc.subjectпідприємства харчової промисловості (ПХП)uk_UK
dc.titleІНТЕГРАЦІЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ПРОЕКТУВАННЮ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Doluda.docx12,51 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.