Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4653
Title: ІНТЕГРАЦІЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ПРОЕКТУВАННЮ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Authors: Долуда, А.В.
Keywords: інтеграція знань
диференційний підхід
інтегральний підхід
проектування підприємств
підприємства харчової промисловості (ПХП)
Issue Date: 14-Jul-2015
Abstract: Розглядаючи процес навчання студентів-технологів у ВНЗ як процес здобуття ними знань, вмінь і навичок з дисциплін різного спрямування (гуманітарної та соціально-економічної підготовки, природничо-наукової та професійно-практичної), спостерігаються такі особливості: диференційний підхід, коли студенти опановують окремі дисципліни та отримуються знання, вміння та навички з кожної з них; інтегральний підхід, коли вивчення окремої дисципліни вимагає об’єднання знань та навичок з окремих дисциплін в інтегральні вміння розв’язувати конкретні задачі, виконувати конкретні завдання майбутньої професійної діяльності. На нашу думку, саме урахування другої особливості повинне бути покладено в основу розробки сучасної методики навчання проектуванню підприємств харчової промисловості (ПХП).
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4653
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doluda.docx12,51 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.