Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2) |
Автори: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Ключові слова: | ліпідо-магнетитова суспензія харчові добавки структурно-механічні властивості житній хліб |
Дата публікації: | 13-лип-2015 |
Короткий огляд (реферат): | Вивчали вплив добавки ЛМС на змінення еластичності житнього хлібу |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/4639 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova1.docx | 340,84 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.