Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2)
Автори: Александров, О.В.
Ілюха, М.Г.
Скородумова, О.Б.
Цихановська, І.В.
Барсова, З.В.
Ключові слова: ліпідо-магнетитова суспензія
харчові добавки
структурно-механічні властивості
житній хліб
Дата публікації: 13-лип-2015
Короткий огляд (реферат): Вивчали вплив добавки ЛМС на змінення еластичності житнього хлібу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4639
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova1.docx340,84 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.