Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorІлюха, М.Г.-
dc.contributor.authorСкородумова, О.Б.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorБарсова, З.В.-
dc.date.accessioned2015-07-13T11:38:38Z-
dc.date.available2015-07-13T11:38:38Z-
dc.date.issued2015-07-13-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/4639-
dc.description.abstractВивчали вплив добавки ЛМС на змінення еластичності житнього хлібуuk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectліпідо-магнетитова суспензіяuk_UK
dc.subjectхарчові добавкиuk_UK
dc.subjectструктурно-механічні властивостіuk_UK
dc.subjectжитній хлібuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova1.docx340,84 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.