Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2) |
Authors: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Keywords: | ліпідо-магнетитова суспензія харчові добавки структурно-механічні властивості житній хліб |
Issue Date: | 13-Jul-2015 |
Abstract: | Вивчали вплив добавки ЛМС на змінення еластичності житнього хлібу |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/4639 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova1.docx | 340,84 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.