Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2)
Authors: Александров, О.В.
Ілюха, М.Г.
Скородумова, О.Б.
Цихановська, І.В.
Барсова, З.В.
Keywords: ліпідо-магнетитова суспензія
харчові добавки
структурно-механічні властивості
житній хліб
Issue Date: 13-Jul-2015
Abstract: Вивчали вплив добавки ЛМС на змінення еластичності житнього хлібу
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4639
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova1.docx340,84 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.