Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4639
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ДОБАВКИ ЛІПІДО - МАГНЕТИТОВОЇ СУСПЕНЗІЇ НА СТРУКТУРНО - МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТ-НЬОГО ХЛІБА (частина 2) |
Авторы: | Александров, О.В. Ілюха, М.Г. Скородумова, О.Б. Цихановська, І.В. Барсова, З.В. |
Ключевые слова: | ліпідо-магнетитова суспензія харчові добавки структурно-механічні властивості житній хліб |
Дата публикации: | 13-июл-2015 |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчали вплив добавки ЛМС на змінення еластичності житнього хлібу |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/4639 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
AleksandrovІlyuhaSkorodumovaTsihanovskaBarsova1.docx | 340,84 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.