Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3838
Название: СПОСОБИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ СТАРШЕ 60 РОКІВ
Авторы: Шевченко, І. В.
Ключевые слова: питання здорового харчування
харчування людей похилого віку
геродієтичне харчування
геродієтичні продукти
Дата публикации: 14-ноя-2014
Краткий осмотр (реферат): Актуальною проблемою сьогодення є питання здорового харчування. Багато факторів і зовнішніх чинників негативно впливають на здоров’я людей, а особливо на людей похилого віку. Дана категорія населення гостро потребує оздоровчого харчування. На даний час геронтологи, нутриціологи, технологи та дієтологи займаються розробкою продуктів харчування функціонального призначення з підвищеним вмістом корисних речовин, які б відновлювали організм й збагачували його біологічно активними речовинами. Саме цим питаннями займається геродієтичне харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3838
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ShevchenkoI.docx13,78 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.