Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3838
Назва: СПОСОБИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ СТАРШЕ 60 РОКІВ
Автори: Шевченко, І. В.
Ключові слова: питання здорового харчування
харчування людей похилого віку
геродієтичне харчування
геродієтичні продукти
Дата публікації: 14-лис-2014
Короткий огляд (реферат): Актуальною проблемою сьогодення є питання здорового харчування. Багато факторів і зовнішніх чинників негативно впливають на здоров’я людей, а особливо на людей похилого віку. Дана категорія населення гостро потребує оздоровчого харчування. На даний час геронтологи, нутриціологи, технологи та дієтологи займаються розробкою продуктів харчування функціонального призначення з підвищеним вмістом корисних речовин, які б відновлювали організм й збагачували його біологічно активними речовинами. Саме цим питаннями займається геродієтичне харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3838
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ShevchenkoI.docx13,78 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.