Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3838
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-14T07:43:47Z | - |
dc.date.available | 2014-11-14T07:43:47Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-14 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3838 | - |
dc.description.abstract | Актуальною проблемою сьогодення є питання здорового харчування. Багато факторів і зовнішніх чинників негативно впливають на здоров’я людей, а особливо на людей похилого віку. Дана категорія населення гостро потребує оздоровчого харчування. На даний час геронтологи, нутриціологи, технологи та дієтологи займаються розробкою продуктів харчування функціонального призначення з підвищеним вмістом корисних речовин, які б відновлювали організм й збагачували його біологічно активними речовинами. Саме цим питаннями займається геродієтичне харчування. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | питання здорового харчування | uk_UK |
dc.subject | харчування людей похилого віку | uk_UK |
dc.subject | геродієтичне харчування | uk_UK |
dc.subject | геродієтичні продукти | uk_UK |
dc.title | СПОСОБИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ СТАРШЕ 60 РОКІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ShevchenkoI.docx | 13,78 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.