Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3838
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШевченко, І. В.-
dc.date.accessioned2014-11-14T07:43:47Z-
dc.date.available2014-11-14T07:43:47Z-
dc.date.issued2014-11-14-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3838-
dc.description.abstractАктуальною проблемою сьогодення є питання здорового харчування. Багато факторів і зовнішніх чинників негативно впливають на здоров’я людей, а особливо на людей похилого віку. Дана категорія населення гостро потребує оздоровчого харчування. На даний час геронтологи, нутриціологи, технологи та дієтологи займаються розробкою продуктів харчування функціонального призначення з підвищеним вмістом корисних речовин, які б відновлювали організм й збагачували його біологічно активними речовинами. Саме цим питаннями займається геродієтичне харчування.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпитання здорового харчуванняuk_UK
dc.subjectхарчування людей похилого вікуuk_UK
dc.subjectгеродієтичне харчуванняuk_UK
dc.subjectгеродієтичні продуктиuk_UK
dc.titleСПОСОБИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ РАЦІОНАЛІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДЕЙ СТАРШЕ 60 РОКІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ShevchenkoI.docx13,78 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.