Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3731
Назва: | ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ СУПІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ |
Автори: | Лобанова, В. А. |
Ключові слова: | раціональне харчування дітей харчова цінність супів оптимзація харчової цінносіті супів |
Дата публікації: | 3-лис-2014 |
Короткий огляд (реферат): | Серед багатьох факторів, що впливають на розвиток та формування дитячого організму, харчуванню відведено особливу роль. Одним із важливих правил раціонального харчування дітей є те, що їжа за кількістю та якістю повинна відповідати потребам дитячого організму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3731 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lobanova.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.