Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3731
Title: | ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ СУПІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ |
Authors: | Лобанова, В. А. |
Keywords: | раціональне харчування дітей харчова цінність супів оптимзація харчової цінносіті супів |
Issue Date: | 3-Nov-2014 |
Abstract: | Серед багатьох факторів, що впливають на розвиток та формування дитячого організму, харчуванню відведено особливу роль. Одним із важливих правил раціонального харчування дітей є те, що їжа за кількістю та якістю повинна відповідати потребам дитячого організму. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3731 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lobanova.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.