Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3731
Title: ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ СУПІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Authors: Лобанова, В. А.
Keywords: раціональне харчування дітей
харчова цінність супів
оптимзація харчової цінносіті супів
Issue Date: 3-Nov-2014
Abstract: Серед багатьох факторів, що впливають на розвиток та формування дитячого організму, харчуванню відведено особливу роль. Одним із важливих правил раціонального харчування дітей є те, що їжа за кількістю та якістю повинна відповідати потребам дитячого організму.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3731
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lobanova.docx12,96 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.