Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3731
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобанова, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-03T08:55:49Z | - |
dc.date.available | 2014-11-03T08:55:49Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-03 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3731 | - |
dc.description.abstract | Серед багатьох факторів, що впливають на розвиток та формування дитячого організму, харчуванню відведено особливу роль. Одним із важливих правил раціонального харчування дітей є те, що їжа за кількістю та якістю повинна відповідати потребам дитячого організму. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | раціональне харчування дітей | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність супів | uk_UK |
dc.subject | оптимзація харчової цінносіті супів | uk_UK |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ СУПІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lobanova.docx | 12,96 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.