Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобанова, В. А.-
dc.date.accessioned2014-11-03T08:55:49Z-
dc.date.available2014-11-03T08:55:49Z-
dc.date.issued2014-11-03-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3731-
dc.description.abstractСеред багатьох факторів, що впливають на розвиток та формування дитячого організму, харчуванню відведено особливу роль. Одним із важливих правил раціонального харчування дітей є те, що їжа за кількістю та якістю повинна відповідати потребам дитячого організму.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectраціональне харчування дітейuk_UK
dc.subjectхарчова цінність супівuk_UK
dc.subjectоптимзація харчової цінносіті супівuk_UK
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ СУПІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lobanova.docx12,96 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.