Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ЖИТНЬОГО БОРОШНА |
Авторы: | Карпенко, А. Л. |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби бісквітні вироби структурно-механічні властивості органолептичні властивості житнє борошно |
Дата публикации: | 29-окт-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Серед усього розмаїття борошняних кондитерських виробів все більшу популярність здобувають бісквітні вироби. Вони складаються лише з декількох інгредієнтів, які в свою чергу дозволяють регулювати хімічний склад і харчову цінність виробу в цілому. Бісквітні напівфабрикати, використовувані для виробництва рулетів, тортів і тістечок повинні володіти різними структурно-механічними та органолептичними властивостями. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3696 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Karpenko.docx | 13,42 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.